Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

WC Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Is uw WC verstopt? Geen zorgen, wij zullen uw toilet weer ontstoppen en staan u de hele rit bij!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Is uw WC verstopt?
geen zorgen, wij zullen uw toilet weer ontstoppen

Is uw WC verstopt? Geen zorgen, wij zullen uw toilet weer ontstoppen en staan u de hele rit bij!

Als het water stijgt in u toilet en heel rustig of niet wegzakt, dan denken wij dat u te maken heeft met een WC-verstopping. Gelukkig komt een WC-verstopping over het algemeen niet vaak voor maar als het voorkomt willen wij dit vaak zo snel mogelijk opgelost zien. Want zeg nou zelf; er is (bijna) niets onhygiënischer en vervelender dan een verstopte toilet.

Wij van RioVent stropen onze mouwen op, we weten hoe erg en onaangenaam een toiletverstopping kan zijn. Vandaar dat wij toegewijd zijn om dit zo spoedig mogelijk voor onze klanten op de lossen. Wij zijn een professionele en maatschappelijke instelling die zeer veel ervaring en de juiste gereedschappen beheren voor (hardnekkige) WC-verstoppingen.

Heeft u last van een hardnekkige WC verstopping, neem dan contact op met de expert op het gebied van riool. Bel ons direct zodat wij u helpen en gelijk aan de slag gaan met het ontstoppen van u WC.

Een terugkerende reioolproblematiek?
Voer een rioolinspectie uit!

1. Spoel geen voorwerpen door het toilet

Het klinkt misschien logisch maar wij hebben het allemaal een keer gedaan, het doorspoelen van vreemde voorwerpen: Spoel geen vreemde voorwerpen, zoals wattenstaafjes, tampons, luiers en/of schoonmaakdoekjes, door het toilet.

2. Gooi geen vochtige doekjes in de WC

Gooi geen vochtige doekjes in de WC, zelfs als ze 'doorspoelbaar' zijn. Deponeer deze altijd in de prullenbak in plaats van het toilet.

3. Plaats een afvalbakje in de wC-ruimte

Plaats een afvalbakje in de WC-ruimte Zet een prullenbakje neer naast het toilet voor het weggooien van niet doorspoelbare producten.

Met deze slimme preventieve stappen verlaag je de kans op een hardnekkige WC-verstopping en voorkom je onaangename verrassingen. Wilt u meer professionele advies of heeft u vragen? Neem contact op met onze experts voor een rioolinspectie en advies op maat.

Een toiletverstopping kan verschillende oorzaken hebben, hierbij handige tips!

Soms loopt het letterlijk niet zoals gepland. Zoals een Amerikaanse- Engelse spreekwoord luid: Shit happens! Dit spreekwoord is in tijdens de situatie van een WC-verstopping erg toepasselijk. Toch kan de kans op een WC verstopping worden verlaagd door enkele simpele maatregelen, zoals;

1.Trek eerst uw rubberen handschoenen aan

Als je te maken hebt met een oppervlakkige verstopping dan is deze in de meeste gevallen makkelijk op te lossen en kunt u er vaak gelijk iets aan doen. Trek a.u.b. rubberen handschoenen aan, plus gebruik bovenstaande veiligheidsmiddelen en pak de verstopping voorzichtig aan.

2. Verwijder alle voorwerpen uit uw toilet

Papier kan eventueel uit elkaar worden getrokken om het gemakkelijker door te spoelen. Is het iets groots zoals een hele wc-rol? Verwijder het dan voorzichtig, plaats het in een plastic zak en gooi het weg bij het afval, dit geldt ook voor tampons, luiers, vaatdoekjes en andere voorwerkpen. Spoel daarna de WC nog een paar keer door voor een vlotte werking. Kunt u de plek waar de blokkade zich bevindt niet zien dan dient u vaak de toiletpot te verwijderen.

3. U kunt papier eerst uit elkaar

Het kan zijn dat de verstopping zich laag in de Wc-pot bevindt. Om dit waar te nemen dient u wel de toiletpot te verwijderen. Dit kan een hele opgave zijn aangezien Wc-potten tegenwoordig ingenieuze wijze zijn aangesloten op het riool. Vind u dit te veel werk of wilt u dit beter aan een ontstoppings-specialist overlaten, schroom dan niet om met ons (RioVent )contact op te nemen. Ga ook altijd na of u te maken heeft met een WC- of Sanibroyeur verstopping! Bij een Sanibroyeur verstopping kunt u niet veel doen om dit zelf op te lossen. Heeft u een Sanibroyeur en is deze verstopt. Neem dan direct contact met ons op.

Tuurlijk! De meeste wc-verstoppingen zijn oppervlakkig

Tuurlijk! De meeste wc-verstoppingen zijn oppervlakkig, maar veiligheid voorop! Let wel op om altijd beschermde kleding, handschoenen en mondkapje te gebruiken en ventileer altijd voldoende.

De opties voor het zelf oplossen van een WC-verstopping zijn beperkt. Dit is anders als het een keuken-wasbak- of gootsteenverstopping betreft.

U kunt ons ook inschakelen

Heeft u geen blokkades kunnen waarnemen of wilt u liever de WC professioneel en snel laten ontstoppen. Schakel dan onze monteurs van RioVent in! Wij begrijpen dat een WC-verstopping al vervelend genoeg is vanwege de bijkomende gevolgen, daarom staan wij klaar om snel en efficiënt te handelen!

Onze ervaren service monteurs hebben veel ervaring met het ontstoppen van een WC en beschikken over een breed scala aan specifiek gereedschap om iedere WC-verstopping, hoe erg dit ook is, op te lossen.

Wij zijn experts in het oplossen van elk rioolprobleem, zodat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over verstoppingen Daarnaast zijn we je ook graag van dienst met een rioolinspectie en standleiding reinigen aan je riool. Heb je te kampen met een hardnekkige WC-verstopping en wilt dit wij dit snel verhelpen?

Schakel dan onze gecertificeerde monteurs in voor vakkundige hulp. Wij laten u niet in de steek en communiceren elke stap zodat u weet waar u aan toe bent.

× U kunt ons ook Whatsappen!