Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Wasbak Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Is u wasbak verstopt? Supervervelend maar wij staan achter u!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Is u wasbak verstopt?

Supervervelend maar wij staan achter u!

Is u wasbak verstopt? Supervervelend maar wij staan achter u!

Merkt u dat het water niet meer soepel wegloopt en ziet u dat er water in uw wasbak blijft staan? Dan zijn wij bang dat u te maken heeft met een verstopping dat duidt vaak op een verstopte wasbak, een veelvoorkomend en vervelend probleem maar maakt u zich geen zorgen, wij zijn hier om u te helpen. Binnen no-time zal het water weer moeiteloos door uw wasbak stromen!

Doordat wij een 24 uur service hebben, zijn onze vriendelijke monteurs altijd snel ter plekke om u problemen rondom verstoppingen te ontnemen. We bespreken altijd met u eerst de mogelijkheden. Als kunt wachten is het natuurlijk handiger om tijdens u te helpen tijdens reguliere werktijden, dit stemmen we natuurlijk altijd met u af.

Wij kunnen meer dan alleen uw wasbak ontstoppen

Wij kunnen meer dan alleen uw wasbak ontstoppen

Naast het oplossen van verstopte wasbakken, kunt u bij ons terecht voor diverse ontstoppingsproblemen, zoals keukenontstopping en gootsteenontstopping, WC ontstoppingen, riool ontstoppingen etc.. Is uw wasbak verstopt? wacht dan niet langer en maak dan direct een afspraak om de afvoer te ontstoppen.

We zijn 24/7 beschikbaar

We garanderen u een 24/7 Service

Onze toewijding aan u omvat 24/7 service, zorgeloze garantie en het inzetten van onze eigen gecertificeerde vakspecialisten en de daar bijbehorende materieel. Wilt u uw wasbak laten ontstoppen? Neem vandaag nog telefonisch of via WhatsApp contact met ons op. Ook kunt u een afspraak maken op onze website. Voor u het weet kunt u uw wasbak weer als van oudsher gebruiken.

We garanderen u een 24/7 Service

U kunt ook proberen uw wasbak zelf te ontstoppen!

1. Baking Soda en Azijn

Tuurlijk is het handig om allereerst zelf te proberen om u wasbak te ontstoppen voor u RioVent inschakelt. Hieronder staan enkele handige tips die u kunt gebruiken. Let wel op dat u de verstopping kunt verergeren. Gebruik ook alleen de tips als u denkt dat het gaat om een oppervlakkige verstopping.

Meng een kopje baking soda met een kopje azijn en giet dit in de afvoer. Spoel na 30 minuten door met warm water. Dit kan helpen bij het oplossen van de afvoer verstopping.

2. Gebruik een ontstoppingsveer

Gebruik een ontstoppingsveer om de verstopping mechanisch te verwijderen. Plaats de veer in de afvoer en draai voorzichtig om verstoppingen los te maken.

3. Gebruik een ontstopper

Gebruik een ontstopper over de afvoeropening en druk stevig. Trek deze dan snel omhoog om de verstopping los te maken.

2. Maak de Sifon Schoon

Maak de sifon schoon. Dit is de ‘’zwaanhals’’ die onder de wasbak zit. Als deze verontreinigd is dan kan het water ook niet goed wegstromen.

Let op: Gebruik geen kokend water bij een porseleinen wastafel, aangezien dit het porselein kan doen barsten.

Als deze doe-het-zelfmethoden niet werken of als de verstopping aanhoudt, is het verstandig om professionele hulp in te schakelen. Wij staan klaar voor u en bieden 24/7 service voor het ontstoppen van u wasbak. Neem contact met ons op voor een vlotte en betrouwbare oplossing!

× U kunt ons ook Whatsappen!