Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

rioolservice en loodgieter

Welkom bij RioVent. Uw vertrouwde partner voor riool- en ventilatietechniek

Een ovezicht van de meest gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Zie hier een overzicht van de vragen die wij geregeld gesteld krijgen. Zit uw vraag er niet tussen? Geen probleem. Stuur ons een e-mail en wij proberen binnen 24 uur contact met op te nemen. 

Niemand staat te wachten op verborgen kosten. Door duidelijke communicatie en vaste tarieven komt u bij ons nooit voor onverwachte verassingen te staan.

Wij rekenen ook nooit voorrijkosten.
Soms kan het zo zijn dat de situatie onvoorzien is, voordat onze monteur verder gaat zal hij dit eerst met u bespreken en of een passende offerte laten maken. Na uw goedkeuring gaan pas verder.

Houdt u wel rekening mee dat wij een toeslag in rekening brengen. Voor een overzicht van de kosten die wij in rekening brengen verwijzen wij u naar onze tarieven pagina.

Wij houden het graag simpel en brengen 65% toeslag in rekening  tussen 18.00 uur en 08.00 uur, weekenden en feestdagen.  

Wij kunnen u binnen 24 uur nog helpen.

Kwaliteit is waar wij voor staan. Onze vakmensen zijn opgeleid conform de laatste trends van nu, hebben de beschikking tot de beste apparatuur en hebben jarenlange ervaring.

Binnen 2 maanden hetzelfde probleem? Wij komen binnen 24 uur kosteloos langs.

Kunnen wij het probleem niet verhelpen, dan brengen wij niets in rekening.

Neem gerust contact op met RioVent. Wij helpen u zo spoedig mogelijk in een juist advies en daaropvolgend installatie van een nieuw ventilatiesysteem. Bel: 085-800 4567.

Dit is afhankelijk van het merk en type van de installatie en het gebruik hiervan. De economische levensduur ligt rond de 15 jaar.  Een nieuwe box levert een frisser huis op en maakt minder geluid. Bovendien is een besparing mogelijk tot ongeveer 100 euro per jaar.

Goed onderhoud is van belang om de installatie zo efficiënt mogelijk te laten werken. Bij goed onderhouden van uw systeem is het reinigen van de unit en ook van de ventilatiekanalen van belang. Juist in deze kanalen hoopt stof en vuil zich op wat de werking van de installatie negatief beïnvloedt. Feenstra adviseert daarom om de zes jaar de kanalen te reinigen.

In tеgеnstеlling tot installatiеbеdrijvеn, diе mееstal allееn lеidingеn of CV-kеtеls installеrеn, kunnеn wij ook hеlpеn bij problеmеn oplossеn, ontstoppingеn vеrhеlpеn of lеidingеn aanlеggеn. Dit zijn takеn waarvoor installatiеbеdrijvеn doorgaans niеt gеspеcialisееrd zijn, maar loodgiеtеrs wеl.

We zijn actief in heel Amsterdam, Abcoude, Almere Poort, Almere Haven, Almere Stad, Amstelveen, Blaricum, Badhoevedorp, Bussum, Duivendrecht, Diemen, Hoofddorp, Landsmeer, Krommenie, Huizen, Hilversum, Haarlem, Schiphol, Schiphol Rijk, Vijfhuizen, Wormerveer, Weesp, Zaandam en Zwanenburg.

Symptomen van een verstopte afvoer kunnen zijn: langzaam leeglopen van water, borrelende geluiden uit de afvoer, stank uit de afvoer en water dat terugstroomt uit de afvoer.

Als u meerdere pogingen heeft gedaan om de afvoer te ontstoppen en het probleem blijft bestaan, of als u vermoedt dat de verstopping dieper in het leidingstelsel zit, is het raadzaam om een professional in te schakelen.

Mogelijk heeft u ene stroring aan u CV ketel. Neem contact met ons op indien mogelijk kunnen wij dit telefonisch voor u oplossen.

Hеt is vеrstandig om de cv-kеtеl minstеns één kееr pеr jaar tе latеn controlеrеn. Hiеrbij wordt dе vollеdigе kеtеl gеïnspеctееrd op slijtagе van ondеrdеlеn. Als еr vеrslеtеn ondеrdеlеn wordеn gеvondеn, kunnеn dеzе op tijd vеrvangеn wordеn om problеmеn tе voorkomеn. Cv-ketel fabrikanten schrijven voor hoe vaak de cv-ketel onderhouden moet worden. Dit kan jaarlijks of eens in de twee á drie jaar zijn. Als de cv-ketel niet volgens de voorschriften van de fabrikant wordt onderhouden, dan kunnen gevaarlijke situaties ontstaan.

Wij kunnen u ook zelf contacteren

Wij kunnen ook contact met u opnemen

Laat uw gegeven achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met op.

× U kunt ons ook Whatsappen!