Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Sanitair en Lekkage

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Uw sanitair installeren, onderhouden of aanpassen? Wij staan u bij en zorgen dat het klopt!

Maak Vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Uw sanitair installeren, onderhouden of aanpassen?

Uw sanitair installeren, onderhouden of aanpassen? Wij staan u bij en zorgen dat het klopt!

RioVent is uw vertrouwde partner voor loodgieterswerk en sanitair werkzaamheden in Amsterdam en de omliggende regio. Met jarenlange ervaring staan wij klaar om u te helpen met reparaties, vervangingen en deskundig loodgietersadvies. Als betrouwbare installateur bieden wij diensten op het gebied van sanitair, riolering en ventilatiesystemen en leveren wij altijd hoogwaardig loodgieterswerk.

Onze dagelijkse werkzaamheden bestaan uit veel verschillende loodgieterswerkzaamheden, enkele werkzaamheden die wij uitvoeren zijn; het opsporen en repareren van lekkages, aanleggen of verleggen van nieuwe waterleidingen en de daarbij behorende afvoer, (hangende) toiletten en wasbakken ophangen, douchkranen en binnenwerk installeren en het beantwoorden van loodgietersvraagstukken bij renovaties.

Dient er iets vernieuwt of gerepareerd worden aan u leidingen rondom de keuken, badkamer of toilet? Onze vakbekwame loodgieters bij RioVent kunnen u hiermee helpen.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Bel ons op tel. 085-8004567 Ons team staat voor u klaar om al uw loodgieters- en sanitair behoeften te bespreken. U kunt ook een bericht achterlaten via onze contactpagina. Bij RioVent begrijpen we dat uw comfort en tevredenheid onze prioriteit zijn.

Of u nu uw badkamer of toilet wilt renoveren of andere sanitair werkzaamheden wilt laten uitvoeren, wij staan voor u klaar. Wij kijken ernaar uit om u van dienst te zijn.

Repareren of aansluiten van nieuw sanitair?

Ook voor een reparatie of het aansluiten van nieuw sanitair kunt u RioVent inschakelen. Hieronder enkele werkzaamheden beschreven, namelijk:

Wij zijn er voor u om alle lekkages in en rondom u huis te verhelen!

Lekkage in Amsterdam en omstreken?

Lekkage in Amsterdam en omstreken? Wij verhelpen het en bieden u de oplossing!

Lekkages kunnen zich op verschillende plaatsen in uw woning voordoen, waaronder het toilet, de keuken, het dak en de badkamer. Als lekkages niet snel worden aangepakt, kunnen ze leiden tot aanzienlijke schade en hogere kosten in de toekomst.

Bij RioVent begrijpen we hoe cruciaal het is om lekkages snel en vakkundig te verhelpen. Daarom werken wij met speciaal gereedschap en zijn wij in staat om met behulp van onze lekdetectie technieken de bron van de lekkage snel te achterhalen en efficiënte oplossingen te bieden. Hakken, breken en slopen is meestal niet nodig. Bovendien kunnen wij u ook adviseren hoe u toekomstige lekkages kunt voorkomen.

Wij lossen alle soorten lekkages voor u op!

Verschillende soorten lekkages. Wij lossen het allemaal voor u op!

Lekkages kunnen in diverse vormen voorkomen in woningen en bedrijfspanden. Denk aan dak lekkages, lekkages rond leidingwerk en sanitaire lekkages. In sommige gevallen is een lekkage direct merkbaar, zoals een lekkende kraan of zichtbaar water langs de muren. In andere gevallen merkt u een lekkage pas later op, vaak bij leiding-gerelateerde lekkages. 

Deze worden pas opgemerkt wanneer schimmels op muren en plafonds verschijnen. Schimmelverwijdering kost tijd en moeite, omdat vocht eerst volledig uit de woning moet worden verwijderd. Het is dus essentieel om lekkages tijdig en professioneel aan te pakken om grotere schade te voorkomen.

Onze vakbekwame loodgieters bij RioVent staan voor u klaar en zullen altijd. We komen zo snel mogelijk ter plaatse om uw probleem te analyseren, u te adviseren en om de juiste oplossing te bieden. Ons team is beschikbaar 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Bel RioVent en maak direct online een afspraak! Wij zijn ook telefonisch of op WhatsApp te bereiken

Heeft u een loodgieter met spoed nodig?

Voor noodgevallen bieden wij een 24/7 Spoed Service. Buiten onze reguliere werktijden adviseren wij dat u direct contact met ons opneemt, u kunt ons altijd telefonisch of via de WhatsApp bereiken. RioVent heeft altijd een hoofdmonteur stand-by om noodsituaties snel en vakkundig aan te pakken.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen bij lekkageproblemen. U Kunt ons bereiken op 085-800 4567. Uw gemoedsrust en de integriteit van uw woning of bedrijfspand zijn onze grootste prioriteit. Onze ervaren professionals staan klaar om u te helpen.

× U kunt ons ook Whatsappen!