Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Riool Reinigen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Wist u dat het riool ook gereinigd kan worden? Jazeker, wij verzorgen dat voor u en leggen uit waarom dit nodig is!

Maak Vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Problemen met uw riool?
Wij kunnen deze ook voor u reinigen

Wist u dat het riool ook gereinigd kan worden?

Wist u dat het riool ook gereinigd kan worden? Jazeker, wij verzorgen dat voor u en leggen uit waarom dit nodig is!

Vaak realiseren mensen zich niet dat onder hun huis een uitgebreid netwerk van rioleringsbuizen ligt, het rioolsysteem. Wat zich precies afspeelt in riolering is voor velen een mysterie. Toch kan het voorkomen dat er rioolverstoppingen ontstaan in dit buizensysteem, en dan kan al snel duidelijk worden welke vervelende gevolgen dit met zich mee kan brengen.

Een goed functionerend rioleringsstelsel is  daarom essentieel. Het is belangrijk voor het juist afvoeren van (vuil)water wat weer als gevolg heeft  dat u kunt genieten van een zorgeloze woon- of werkomgeving.

Merkt u herhaaldelijk terugkerende verstoppingen of heeft u vaker last van een onaangename rioollucht in huis? Mogelijk is uw riool vervuild en kan een professionele rioolreiniging door RioVent de oplossing bieden. 

Voorkom problemen door tijdig uw riool te laten reinigen. De problematiek rondom riool wordt vaak pas opgemerkt wanneer het kwaad al is geschied, maar bij RioVent hechten we veel waarde aan preventie. Onze collega’s bieden dan ook  een proactieve aanpak om  toekomstige problemen te voorkomen, wat resulteert in rust en eventuele kostenbesparing.

Onze professionele riool-reiniging
kan ingedeeld worden in twee groepen

1. Rioolreiniging na inspectie of verstoppingen

Om verstoppingen, lekkages en onaangename geuren te vermijden, is het inplannen van een rioolreiniging en camera inspectie geen slecht idee. 

Schakel hiervoor RioVent in, een erkend rioolontstoppingsbedrijf die veel expertise en de juiste middelen heeft om dit te verzorgen.

Na elk grondige rioolreiniging voeren we een inspectie uit, dit om na te gaan en terug te communiceren wat de rioolreiniging heeft opgebracht. Indien er voorafgaand of na de reiniging d.m.v. een riool inspectie gaten, scheuren of andere complicaties worden ontdekt, kunnen we snel overgaan tot reparatie of vervanging van het rioleringssysteem.


In samenwerking met jou als opdrachtgever zullen we een beheersplan opstellen. Hierin bespreken we onze procedures en lichten we de aanbevolen werkwijze toe. Vervolgens kan er ook altijd gezamenlijk een onderhoudscontract worden opgesteld via onze loodgieter voor het periodiek onderhouden en reinigen van het riool-systeem.

2 Rioolreiniging voor preventie

Het preventief reinigen van de riolering richt zich voornamelijk op verzamelleidingen. Dit omvat onder andere standleidingen van gebouwen en appartementencomplexen, dakgoten, hemelwaterafvoeren, en de afwatering van parkeerterreinen en -garages.

We zien vaak dat in complexen waar veel mensen wonen en er een actieve VVE is dat men kiest voor een preventieve rioolreiniging. Dankzij het periodiek preventief reinigen en inspecteren van het riool kunnen wij proactief handelen en toekomstige problemen voorkomen nog voordat ze zich ontwikkelen.

Wilt u een professionele Rioolreiniging laten uitvoeren voor u (eensgezinds) woning, (VVE) appartement of pand? Maak dan direct een afspraak via onze website of telefonisch.

Heeft u vragen schroom? Wij zijn ook altijd te bereiken via WhatsApp. Ons team van RioVent staat voor u Klaar. Onze rioolreinigingsservice is 24 uur per dag bereikbaar voor periodieke en preventieve rioolreiniging.

× U kunt ons ook Whatsappen!