Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Regenpijp Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Regenpijp verstopt? Wij komen snel langs om verder schade te voorkomen!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Wij komen snel langs om verder schade te voorkomen!

Regenpijp verstopt? Wij komen snel langs om verder schade te voorkomen!

Heeft u last van een verstopte hemelwaterafvoer die voor wateroverlast zorgt waarbij de afwatering niet vlot of verstopt is? Wij bieden de perfecte oplossing!

Een verstopte regenpijp ontstaat vaak doordat bladeren, vuil, en andere deeltjes zich ophopen in de hemelwaterafvoer. Dit kan leiden tot waterophoping en schade aan de buitenmuur en vochtproblemen binnenshuis. Wij begrijpen de urgentie en vinden het heel belangrijk het is om dit probleem snel en efficiënt op te lossen.

Onze collega’s bij RioVent maken gebruik van waterdruk-machine die een druk kan bereiken van ongeveer 150 BAR om uw regenpijp effectief te ontstoppen. Of het nu gaat om een eengezinswoning of een bedrijfspand, wij staan klaar om u te helpen. Naast het ontstoppen van de hemelwaterafvoer zullen we ook altijd u dakgoot preventief reinigen om de verstopping niet te laten terugkeren.

Wees er ook op bedacht dat u door een verstopte regenpijp ook last kunt krijgen van riool-problematiek in en rondom u huis. Dit komt aangezien de hemelwaterafvoer aangesloten zit op uw rioolsysteem.

Wanneer is uw hemelwaterafvoer toe aan onderhoud?

1. Het zien van een toename aan muggen

Het zien van een toename aan muggen, dit kan wijzen op stilstaand water in uw dakgoot, wat weer het gevolg kan zijn van een verstopte regenpijp.

2. Zichtbare vegetatie

Zichtbare vegetatie kan ook als indicatie dienen, je ziet dan gras, onkruid of volledige planten uit uw dakgoot groeien, neem dat zo spoedig mogelijk contact met ons op om dit te verhelpen.

3. Overstromend hemelwaterafvoer

Overstromend hemelwaterafvoer: Bij zware regenval stroomt het water over de rand van de dakgoot of langs uw muren naar beneden? Dit kan wijzen op een mogelijk rioolprobleem of een verstopte dakgoot.

Vraagt u zich af Wanneer uw hemelwaterafvoer toe is aan onderhoud?

RioVent staat klaar met een handige checklist om u op weg te helpen. Let op deze signalen, namelijk;

Wacht niet totdat de schade niet meer te repareren is!

Wacht niet totdat de schade niet meer te repareren is. Als u een van de bovenstaande tekenen opmerkt, is het raadzaam om snel actie te ondernemen. Ons deskundig team van RioVent staan klaar om uw dakgoot te inspecteren en eventuele problemen op te lossen. Voorkom ongemak en mogelijke schade aan uw woning door tijdig dakgootonderhoud.

Wacht niet langer met uw verstopte regenpijp. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze vakspecialisten uw regenpijp snel en effectief ontstoppen. Herstel de goede werking van uw afvoersysteem en bescherm uw woning of bedrijfspand tegen mogelijke waterschade. Wij zijn uw betrouwbare partner in regenpijpontstopping. 24/7 beschikbaar voor uw service.”

× U kunt ons ook Whatsappen!