Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Keuken Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Keukenverstopping? Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw keuken!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Wij zorgen ervoor dat u weer kunt genieten van uw keuken!

Wij kunnen uw keukenverstopping verhelpen

U wilt even snel uw handen wassen en ziet dat het water in de wasbak omhoog komt en niet (goed) weg spoelt, super frustrerend maar wij gaan het oplossen voor u!

Ervaart u frustraties door het stilstaande water in uw wasbak? Hebben huis-, tuin- en keukenmiddelen niet het gewenste effect? Tijd om te laten zien wat RioVent in huis heeft! Wij lossen de keukeverstopping professioneel op, dit aangezien wij een breed scala aan specifiek gereedschap en apparatuur hebben tot onze beschikking. Wacht niet te lang met de aanpak van de keukenverstopping. Indien het om etensresten gaat kan het zo zijn dat dit vastkoekt in de leidingen waardoor het moeilijker wordt om dit dan te verhelpen.

Onze ervaren loodgieters begrijpen dat dit een urgente kwestie is en bieden altijd direct oplossingen om de afvoer in uw keuken weer vrij te maken.

Onze service om uw keuken te ontstoppen komt in een bepaalde volgorde

Stap 1: Keukenafvoer inspectie

Keukenafvoer inspectie: We inspecteren de afvoer grondig (indien nodig met een rioolcamera) om de oorzaak van de verstopping te achterhalen. Dit doen we vanuit de gootsteen tot wel 40 meter diep het afvoer in!

Step 2: Ontstopping van de keukenafvoer

Ontstopping van de keukenafvoer: Met behulp van speciaal ‘’ontstopping-gereedschap’’ die zowel mechanisch als met hoge waterdruk werkt, zorgen we voor een snelle en effectieve ontstopping van de keukenafvoer.

Stap 3: Preventie en advies

Preventie en advies: Onze loodgieters delen waardevolle tips om toekomstige verstoppingen te voorkomen en een soepele werking van uw keukenafvoer te garanderen.

Onze service om uw keuken te ontstoppen

In drie stappen kunnen wij uw keuken ontstoppen. 

U kunt ook preventieve maatregelen nemen

oppervlakkige keuken-verstopping zelf voorkomen?

Ook kunt u enkele, eenvoudige maar wel zo preventieve, maatregelen nemen om oppervlakkige keuken-verstopping te voorkomen en/of op te lossen, hier enkele stappen die u kunt nemen, namelijk;

Een eenvoudige, doch effectieve oplossing is het gebruik van een rubberen ontstopper. Plaats de ontstopper over de afvoer en druk stevig naar beneden en trek dan krachtig omhoog. Herhaal dit een paar keer om de verstopping los te maken.

Giet voorzichtig kokend water in de gootsteen. Het hete water kan vet en andere ophopingen in de leidingen helpen oplossen en wegspoelen.

Meng een kopje baking soda met een kopje azijn en giet dit mengsel in de afvoer. Laat het bruisen en zijn werk doen gedurende ongeveer 30 minuten. Spoel daarna na met heet water.

 

Als de verstopping aanhoudt, overweeg dan een commercieel ontstoppingsmiddel. Volg strikt de instructies op de verpakking en wees voorzichtig met het gebruik van chemicaliën.

Wat als alle pogingen valen?

Als alle pogingen falen,  dan zijn we bang dat de verstopping dieper en hardnekkiger is. Het is dan ook erg aan te bevelen om ons in te schakelen. Schroom niet om contact op te nemen met Riovent ontstoppingsdienst. Wij bieden de professionele hulp die u nodig heeft om snel weer van een goed functionerende keuken (afvoer) te genieten.

Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We streven naar uitstekende service en optimale langdurige oplossingen. U ontzorgen is voor ons het allerbelangrijkste. Maak eenvoudig een afspraak via telefoon of onze website!

× U kunt ons ook Whatsappen!