Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Gootsteen Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Problemen met een verstopte gootsteen? Laat ons u helpen!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Problemen met een verstopte gootsteen? Laat ons u helpen!

Problemen met een verstopte gootsteen? Laat ons u helpen!

Een verstopte gootsteen ergens in uw huis kan een flinke tegenvaller zijn er verstoort vaak u dagelijkse schema. Jammer want het kan voorkomen worden. Een verstopte gootsteen ontstaat vaak door de ophoping van vet, zeep en voedselresten in de afvoerleiding, vaak gaat het ook gepaard met nare luchtjes die uit de afvoer komen. 

De verstopping ontwikkelt zich vaak geleidelijk over een langere periode. U kunt gemakkelijk vaststellen of de afvoer verstopt is door te luisteren naar het geluid van de afvoer. Hou u oor bij het afvoerputje… Hoort u borrelen of gorgelen? Dan is het tijd om actie te ondernemen en de afvoer te laten ontstoppen. Het is duidelijk dat de luchtdoorvoer in de afvoerleiding wordt belemmerd. Schakel ons direct in om uw gootsteenproblemen op te lossen en weer optimaal gebruik te kunnen maken van uw keuken of wasbak!

Bij RioVent werken we altijd met de beste gereedschappen om uw gootsteen snel en efficiënt te ontstoppen. Of u nu thuis bent of in uw bedrijfspand, wij begrijpen hoe belangrijk het is om snel weer gebruik te kunnen maken van uw gootsteen.

Kunt u uw gootsteen zelf ontstoppen?

Een verstopte afvoer. Niemand wilt dat

Het antwoord is; Ja tuurlijk, u kunt proberen om uw gootsteen zelf te ontstoppen voordat u professionele hulp inroept. Hier zijn enkele stappen die u kunt volgen om een verstopte gootsteen zelf te ontstoppen.

 

 

Plaats de ontstopper over de afvoeropening.

Druk de ontstopper stevig omlaag en trek hem snel omhoog. Herhaal dit meerdere keren.

Giet een kopje baking soda in de afvoer, gevolgd door een kopje azijn.

Bedek de afvoeropening en laat het mengsel bruisen en werken gedurende ongeveer 30 minuten.

Gebruik een commerciële ontstopper volgens de instructies op de verpakking. Let op de veiligheidsinstructies en gebruik voldoende ventilatie, werk het liefst met ene mondkapje en hou de raam altijd open.

U kunt ons ook inschakelen!

Als de verstopping aanhoudt of als u niet zeker bent van wat u doet, is het raadzaam om een RioVent ontstoppingsdienst in te schakelen om verdere schade te voorkomen. Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn en de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het werken met ontstoppingsmiddelen of gereedschappen.

Wij weten als geen ander dat een gootsteenverstopping de leefbaarheid in huis sterk kan verminderen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat onze specialisten uw gootsteen snel en effectief ontstoppen. Herstel de functionaliteit van uw gootsteen en geniet van een probleemloze afvoer.

Niet alleen zullen wij het oplossen voor u, ook leveren wij altijd garantie op onze diensten en kunt u zorgeloos geniet weer van een goed functionerende goot! Indien u weer binnen drie maanden iets hoort borrelen of ziet u het water omhoogkomen dan komen wij direct langs en hoeft u niets te betalen.

Wij zijn er om u te helpen, 24/7 Wij staan voor u klaar en zullen er alles aan doen om u tevreden te stellen. Laat RioVent de gootsteen voor u ontstoppen!

× U kunt ons ook Whatsappen!