Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Douche Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Douche verstopt? Wij zullen de douche-verstopping verhelpen, dat beloven wij!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Wij kunnen uw douche-verstopping verhelpen!

Douche verstopt? Wij zullen de douche-verstopping verhelpen, dat beloven wij!

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt; u staat te douchen of bent in bad en ziet dat het water niet goed wegstroomt. Dit vervelende en veelvoorkomende probleem kan je douchemoment flink verpesten en dat is natuurlijk erg balen.

Maak je geen zorgen, wij staan klaar voor u om dit zo snel mogelijk op te lossen! Binnen de kortste keren is jouw doucheputje weer vrij en kun je onbezorgd genieten van jouw douchemoment, dit beloven wij!

Heeft u last van een hardnekkige douche verstopping? Dit kan zorgen voor ongemak en problemen in uw badkamer. Gelukkig staat RioVent klaar om u te helpen bij het oplossen van deze vervelende verstoppingsproblemen en uw douche weer optimaal te laten functioneren.

U kunt de Douche-verstopping ook zelf Voorkomen!

De douche-verstopping zelf voorkomen!

Een verstopte doucheafvoer kan leiden tot wateroverlast in de badkamer en zelfs schade aan vloeren en muren. 

Bij RioVent begrijpen we hoe belangrijk het is om deze problemen snel en effectief op te lossen. 

Onze ervaren vakmensen beschikken over geavanceerde apparatuur en technieken om de oorzaak van de verstopping op te sporen en professioneel te verhelpen.

Plaats een haarzeefje of afvoerstop in je doucheputje. Hiermee voorkom je dat haren en ander vuil in de afvoer terechtkomen en verstoppingen veroorzaken.

Maak er een gewoonte van om regelmatig je doucheputje schoon te maken. Verwijder haren en zeepresten om ophoping te voorkomen.

Kies voor milieuvriendelijke en vloeibare zepen en shampoos. Vaste zepen kunnen resten achterlaten die verstoppingen kunnen veroorzaken.

Spoel met kracht water in het doucheputje. Wij hebben hiervoor waterdruk-machines maar u kunt natuurlijk ook de douchekop eventueel gebruiken om vuil in de leiding weg te spoelen. Dit helpt ook om verstoppingen te voorkomen.

Kunt ook contact met ons opnemen

U kunt ook contact met ons opnemen

Als na het uitvoeren van bovenstaande stappen de verstopping aanhoudt of als er meerdere klachten zijn bij de afvoeren in de badkamer, kan het zijn dat de afvoerleiding dieper verstopt zit. 

In dit geval is het raadzaam om met ons contact op te nemen.

Bel RioVent! Indien een van de onderstaande gevallen zich voordoet.

Diepere Verstoppingen: Als de verstopping zich dieper in de afvoerleiding bevindt en niet met eenvoudige maatregelen kan worden verholpen.

Meerdere Klachten: Bij gelijktijdige klachten in meerdere afvoeren, wat kan wijzen op een groter probleem in het leidingsysteem.

Blijvende Verstopping: Als de verstopping ondanks herhaalde pogingen niet verdwijnt, is het raadzaam om een professional in te schakelen.

× U kunt ons ook Whatsappen!