Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Dakgoot Schoonmaken

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Dakgootproblemen? Laat ons uw dakgoot ontstoppen, reinigen of onderhouden!

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

Dakgootprobleem?
Laat ons uw dakgoot ontstoppen, reinigen of onderhouden!

Dakgootproblemen? Laat ons uw dakgoot ontstoppen, reinigen of onderhouden!

Dakgoot-problematiek wordt vaak veroorzaakt vanwege gebrek aan onderhoud. Het onderhoud is vaak lastig aangezien het schoonmaken van de dakgoten gevaarlijk kan zijn vanwege het werken op hoge hoogtes en dakgoten moeilijk bereikbaar zijn.

Heeft u last van een verstopte dakgoot of regenpijp? Een goed functionerende dakgoot is essentieel om waterafvoer van uw dak naar beneden te leiden naar het riool en schade aan uw woning te voorkomen. Verstopte dakgoten kunnen ernstige schade veroorzaken, zoals lekkages in huis, de garage of schuur. Bij RioVent staan wij klaar om u te helpen deze problemen te voorkomen en uw verstopte dakgoot weer optimaal te laten functioneren. Onze dakgootreinigers komen langs en zullen pas vertrekken als jouw dakgoot volledig blad- en vuilvrij is en alle verstoppingen zijn opgelost.

Naast dat wij altijd beschikbaar zijn voor u, kunt u ook zelf  voorkomen dat er problemen ontstaan aan u dakgoten. Hieronder enkele tips die onze loodgieters graag met u delen!

Voorkom zelf een verstopte dakgoot

U kunt zelf ook voorkomen dat uw dagoot verstopt raakt. Zie hier een aantal tips hoe u dit kunt doen. 

Let op: Wij willen u erop wijzen om deze genoemde handelingen altijd bij mooi en droog weer uit te voeren!

Maar uiteraard kunt ook een afspraak met ons maken. Wij komen dan graag bij u langs om het probleem op een efficiënte manier te verhelpen.

Schoonmaken: Maak minimaal twee keer per jaar, bij voorkeur in het voor- en najaar, de dakgoot grondig schoon. Verwijder mos, bladeren

Controleer regelmatig de bevestigingsbeugels aan de regenpijp.

Bladvangers: Als uw pand in een bosrijke omgeving staat, overweeg dan het plaatsen van bladvangers of bolroosters om verstoppingen te voorkomen. Deze voorkomen dat bladeren in de dakgoot terechtkomen.

Voorkom dakgootschade met onze hulp

Als u te maken heeft met regenwater dat over de rand van de dakgoot stroomt in plaats van door de regenpijp, lekkages in huis, of rottende kozijnen, dan is het essentieel om uw dakgoot te laten controleren, ontstoppen en te onderhouden. 

Onze ervaren loodgieters gebruiken specifiek materiaal om problemen in de dakgoot snel op te sporen en te repareren, meestal worden verstoppingen of problemen veroorzaakt door rottende bladeren of ander afval. 

Om lekkages en andere problemen te voorkomen, raden wij een jaarlijkse reinigings- en controlebeurt aan, vooral als uw pand zich in de buurt van bomen bevindt.

Schroom niet en maak direct een afspraak, neem contact op via WhatsApp of bel!

× U kunt ons ook Whatsappen!