Menu

CV storing/onderhoud gaslekkage of een verstopping? Neem direct contact op met 085 800 4567

Afvoer Ontstoppen

Uiterst hoge reviews van onze tevreden klanten.

Afvoerproblemen? Laat ons uw afvoer ontstoppen en onderhouden.

Maak vandaag nog een afspraak

Riovent heeft google 5 star rating!

RioVent lost al uw loodgietersproblemen op

Afvoerproblemen? Laat ons uw afvoer ontstoppen en onderhouden.

Heb je last van een verstopte afvoer en de hinderlijke geurtjes in huis die daarmee vaak gepaard gaan? Laat je afvoer snel en professioneel ontstoppen door onze vriendelijke monteurs van RioVent.

Bij RioVent zijn we 24/7 beschikbaar om je te helpen. Onze gecertificeerde loodgieters lossen je rioolprobleem grondig op, zodat het water weer moeiteloos door je afvoer stroomt. Maak eenvoudig een afspraak via telefoon of onze website en verlos jezelf zorgeloos van jouw probleem.

Laat uw afvoer snel en grondig ontstoppen!

Afvoer Ontstoppen - Laat uw afvoer snel, grondig en professioneel ontstoppen!

Heeft u problemen met een verstopte afvoer en wilt u snel hulp? Het team van RioVent Rioolontstopping staat altijd voor u klaar, 365 dagen per jaar, 24 uur per dag! Afvoerverstoppingen kunnen optreden in verschillende delen van uw huis, van de keukenafvoer tot die van de wastafel, wasmachine, WC, of douche.

Bij RioVent rioolontstopping hebben onze gecertificeerde loodgieters veel ervaring in het aanpakken van elke verstopping, of deze nu in de keuken, het toilet, de douche, de wasmachine of het volledige rioleringssysteem zit. Ook bezitten we een breed scala aan apparatuur en gereedschap om de afvoerverstopping snel te verwijderen. Neem nou onze waterjet waarmee we maar liefst 50 meter de afvoerkanaal in kunnen schieten en iedere afvoer kunnen ontstoppen.

Wij weten als geen ander dat een verstopte afvoer de leefbaarheid in huis sterk kan verminderen. Maak eenvoudig een afspraak via onze website of neem met ons contact via de WhatsApp , Bij dringende situaties kunt u ons ook direct telefonisch bereiken op 06-57589463. Schroom niet om vragen te stellen, wij staan klaar om ze te beantwoorden en om er samen met u uit te komen!

U kunt ook zelf uw afvoer-verstopping oplossen!

U kunt natuurlijk ook proberen om u afvoer zelf uw afvoer ontstoppen

U kunt natuurlijk ook proberen om u afvoer zelf uw afvoer ontstoppen: We hebben elke tips voor u verzameld! 

Wil je zelf een oppervlakkige afvoerverstopping aanpakken dan zijn er verschillende methoden beschikbaar, zoals het gebruik van een plopper of het gebruik van chemische middelen. 

Echter, voor effectieve ontstoppingen is het vaak raadzaam om direct een specialist in te schakelen om verergering te voorkomen.

Maar onze loodgieters staan ook voor u klaar

Wat de oorzaak van het probleem ook moge zijn, onze deskundige loodgieters staan klaar om het op te lossen tegen een tarief dat bij u past. 

Wij beschikken over een breed scala aan apparatuur waarmee we elk afvoerprobleem snel kunnen identificeren en een passende oplossing kunnen bieden. 

U kunt eenvoudig een afspraak inplannen via onze website of door ons te bellen. Bij het eerste contact ontvangt u direct een duidelijke prijsopgave, zodat uw probleem zo snel mogelijk kan worden verholpen.

Let op: Een verkeerde aanpak kan het probleem echter verergeren!

Het komt regelmatig voor dat een verkeerde aanpak of het gebruik van ongeschikte middelen de verstopping verder de afvoer in duwt. Dit kan leiden tot schade en slijtage aan de afvoer. 

Laat daarom je afvoer ontstoppen door RioVent. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat de afvoer professioneel wordt ontstopt, zodat het water weer moeiteloos wegspoelt, dit garanderen wij hoe hardnekkig de verstopping ook is..

U kunt soda gebruiken voor kleine oppervlakkige verstoppingen

Voor kleine oppervlakkige verstoppingen is soda een goede keuze.

Meng soda met lauwwarm water, laat het 15 minuten inwerken en spoel het door. Bij herhaaldelijke verstoppingen raden wij aan een van onze experts in te schakelen voor een structurele oplossing.

Schakel onze ontstoppingsservice in om uw afvoer snel te ontstoppen en het probleem voor u op te lossen.

U kunt ook een van onze monteurs inschakelen

Onze monteurs zullen dit snel voor u oplossen

Schakel onze ontstoppingsservice in om uw afvoer snel te ontstoppen en het probleem voor u op te lossen.

Onze monteurs zullen dit snel voor u oplossen en gaan pas weg als u weer comfortabel kunt genieten en al het water vlot wordt afgevoerd naar het riool.

Maak direct een afspraak of bel!

Wat veroorzaakt een verstopte afvoer?

Een verstopte afvoer. Wij kennen het ongemak

Een verstopte afvoer kan behoorlijk voor ongemak zorgen. Niet alleen raakt uw gootsteen overvol met water, maar een verstopte afvoer kan na verloop van tijd ook een vervelend geur afgeven. 

In het navolgende treft 8 oorzaken waarom een afvoer verstopt kan raken, zodat u voorkomt dat uw afvoer in de toekomst verstopt kan raken.  

Ook willen we aangeven dat het altijd een goed idee om alert te zijn op de eerste tekenen van een verstopping, zoals water dat langzaam wegvloeit, en regelmatig onderhoud uit te voeren om problemen te voorkomen.

 

Het haar kan een grote boosdoener als het gaat om een verstopte afvoer. Vooral in douches en badkuipen kunnen haren zich ophopen en klitten vormen die de afvoer verstoppen.

Vetten en olieën kunnen vooral van invloed zijn in uw keuken gootsteen. In keukenafvoeren kunnen vet en olie stollen en zich ophopen, wat uiteindelijk leidt tot verstoppingen.

Grotere voedseldeeltjes die niet worden gevangen door het zeefje kunnen zich ophopen in de afvoer.

Zeep kan zich mengen met mineralen in het water en afzettingen of zeepscum vormen die de leidingen verstoppen.

Soms kunnen kleine objecten, zoals sieraden of speelgoed, per ongeluk in de afvoer terechtkomen en een verstopping veroorzaken.

Te veel toiletpapier of het doorspoelen van producten die niet bedoeld zijn om doorgespoeld te worde, zoals vochtige doekjes, kan toiletten behoorlijk verstoppen.

En tot slot, het slecht onderhouden van een afvoer. Regelmatige reiniging en onderhoud kunnen veel voorkomende verstoppingen voorkomen. Het negeren van langzaam wegvloeiend water kan leiden tot ernstigere blokkades.

× U kunt ons ook Whatsappen!